Wakacje 2013

DZIWNÓWEK

I.              turnus 13.07 - 26.07.2013r.

II.            turnus 27.07 – 09.08.2013r.

Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy w Dziwnówku przy ul. Morskiej 12/14

Dziwnówekmała miejscowość letniskowa położona pomiędzy morzem
a Zalewem Kamieńskim. Niezwykle atrakcyjna, czysta i szeroka plaża, czyste
i ciepłe wody Bałtyku. Dziwnówek położony wśród sosnowych lasów posiada status uzdrowiska - leczy się tutaj schorzenia układu oddechowego.

Cena turnusu z dofinansowaniem wynosi 990zł. W cenie jest: pobyt w pokojach typu studio 2+4 i 2+5 z łazienką, wyżywienie 3 posiłki dziennie plus podwieczorek, ubezpieczenie NNW. Sprawdzona kadra pedagogiczna podaje dzieciom miód z propolisem i do picia wodę mineralną. Opiekę medyczną i opiekę ratownika WOPR podczas trwania kąpieli morskich zapewnia ośrodek. Atrakcje na turnusie to m.in. liczne konkursy ekologiczne, artystyczne, sportowe, neptunalia i szereg innych, całodzienna wycieczka autokarowa do Międzyzdrojów, ogniska, degustacja ryb oraz dyskoteki.

ŁEBA

I.              turnus 04.08 – 17.08.2013r. Ośrodek Wypoczynkowy „Słoneczko” w Łebie,

ul. Brzozowa 14.

Łeba to jedna z najpopularniejszych miejscowości wypoczynkowych na polskim wybrzeżu, cechuje ją specyficzny klimat i szerokie piaszczyste plaże
z bezustannie usypywanymi wydmami. Łeba otoczona jest z trzech stron wodą, od północy morzem Bałtyckim, od zachodu jeziorem Łebsko, a od wschodu jeziorem Sarbsko. Wydmy ruchome wchodzą w obszar Słowińskiego Parku Narodowego, który został uznany przez UNESCO za światowy rezerwat biosfery.

Cena turnusu z dofinansowaniem wynosi 990zł. W cenie tej jest: pobyt
w pokojach 4,5 osobowych z łazienkami, wyżywienie 3 razy dziennie + podwieczorek, śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane na  półmiskach, ubezpieczenie NNW. S
prawdzona kadra pedagogiczna podająca dzieciom miód z propolisem i do picia wodę mineralną. Opiekę medyczną sprawuje lekarz z Fundacji. Opiekę ratownika WOPR podczas trwania kąpieli morskich zapewnia ośrodek. Atrakcje na turnusie to m.in.: liczne konkursy ekologiczne, artystyczne, sportowe, animacje czasu wolnego
z wykorzystaniem infrastruktury ośrodka wg harmonogramu: boisk, trampoliny, mini golfa, sal i namiotu gier, placu zabaw, parku linowego oraz rowerów
i podstawowego sprzętu sportowego, wycieczki rowerowe m.in.: do Nowęcina, nad Jezioro Sarbsko, Spartakiada i gry zespołowe (dyplomy dla najlepszych), olimpiada na wesoło, jogging, Neptunalia - mianowanie na wilków morskich, konkursy (Mam Talent, Strongman), karaoke, wycieczka autokarowa
do Sea Parku Sarbsk + Latarni Stilo – Sea Park Rekreacyjno-Edukacyjny w Sarbsku (basen z fokami, oceanarium 3D, muzeum rękodzieła marynistycznego).

Po zwiedzaniu parku przejazd do latarni Stilo.

Istnieje możliwość wpłaty za turnus w ratach.